eXtremeMan 25.75 versenykiírás 2017

eXtremeMan25.75 Kaposvár Versenykiírása

 

4. eXtremeMan25.75 Kaposvár Triatlon Versenykiírása

 

Időpont: 2017. július 1. szombat, rajt: 14 óra
 

A verseny rendezője: Péter Attila, a Kaposvári Szabadidő Egyesület, a Nagyatádi Triatlon és Szabadidő Sportegyesület és az Attidas Kft. közreműködésével.
 

A verseny célja: A “készülj velünk az ironmanre” program szerves részeként felkészülési verseny biztosítása az eXtremeMan Nagyatád leendő résztvevőinek. A BM Triatlon Országos Bajnokság lebonyolítása. A fiatal triatlonos generáció megismertetése az eXtremeMan filozófiával. Más sportágak kedvelői számára a triatlon sportág bemutatása és versenyzési lehetőség biztosítása mindenkinek, aki érdeklődik a triatlonsport iránt.

 

A verseny távja: 25,75 km, sprint triatlon táv
Úszás: 0,75 km; Kerékpározás: 20 km; Futás: 5 km

Rajt és cél: Kaposvár, Deseda-tó, Toponári strand

Útvonal: Úszás a Deseda-tóban, egy körös pályán. Kerékpározás a Deseda-tó melletti utakon, több körben. Futás a tóparti kerékpárúton három körös pályán.

Szintidő: 2 óra. (úszás végén: 0,5 óra; kerékpár végén: 1,5 óra)

Résztvevők: Egyéni és 3 fős (első úszik, második kerékpározik, harmadik fut) váltó. Egyéniben 14 évnél, váltóban 10 évnél idősebb nők és férfiak, akik kijelentik (vagy szülővel engedélyeztetik), hogy felkészültek és alkalmasak a táv teljesítésére, illetve a nevezési díjat a megadott határidőig befizetik. A nevezési díj befizetésével elfogadják a verseny szabályait.

 

Időmérés: Az evochip rendszerével. Saját sárga chip-pel ingyenes. Ezt a nevezésnél regisztrálni kell. Akinek nincs sárga chipje, annak 2 db 1000 Ft-os bankjegyet kell adnia a rajtszám átvételekor, melyből egyet a chip visszaadásakor visszafizetünk.

 

Frissítés: High5 és Markunion forrásvíz kerékpáros kulacsban és a célban.

Előnevezés: 2017. június 20-ig (az addig kialakuló létszám alapján döntünk, hogy későbbi nevezést elfogadunk-e és annak mennyi lesz a nevezési díja) 

Előnevezési díjak: 

Egyéniben: Az első 26 nevező részére 4.500 Ft.

A második 26 (27-52) nevező részére 5.500 Ft.

Minden további nevező részére 6.500 Ft

Váltóban: Az első 13 nevező részére 6.000 Ft.

A második 13 (14-26) nevező részére 8.000 Ft.

Minden további nevező részére 10.000 Ft.

 

Minden versenyzőnek és váltónak, aki az eXtremeMan Nagyatád 2017. versenyére és/vagy az eXtremeMan113 Kaposvár versenyére már hivatalosan benevezett egyéniben 1.000, váltóban 2.000 Ft kedvezmény az aktuális nevezési díjból.  


Előnevezés módja: kizárólag interneten az extrememan.hu oldalon, az ott leírtak szerint, 2017. március 1-től.

Díjazás: Minden célbaérkező egyéni és váltó versenyző számára egyedi póló.

A délutáni versenyek résztvevőivel együtt ajándéksorsolás a támogatók jóvoltából.

Eredményhirdetés nincs.
 

Egyebek: 
Javaslom, hogy a verseny után vegyetek részt az Országos Triatlon Találkozó programjain, ahol a család valamennyi tagja számára kínálunk triatlon versenytávokat: eXtremeMan13 Junior és eXtremeMan6.5 Prologue.

Remélem, sokan lesznek olyanok, akik a másnapi eXtremeMan113 Kaposvár verseny résztvevőiként már szombaton is itt lesznek! Tanítsd a családodat triatlonozni és táborozz le ingyenesen a volt kemping területén.

Felhívom a figyelmet arra, hogy idén először a Quadrathlon is bemutatkozik a Deseda-tavon! Próbáld ki Te is: eXtremeManQ30 Deseda sprint Magyar Kupa, szombaton 11-kor!
Bármit közölni vagy kérdezni akarsz, írj egy e-mailt: petiatti@gmail.com