Kedves Sportbarátaim!

Megvalósítjuk a 2. Országos Triatlon Találkozót!
Négy évnyi múltja van a kaposvári 113 km-es triatlonnak. 

Nagyon boldogok vagyunk, hogy idáig eljutottunk Veletek!

Folytatjuk és bővítjük a választékot: a szombati napot családi sportprogrammá alakítjuk és a gyerekeknek és a kezdőknek is kínálunk versenyeket. A váltóversenyt tovább bővítjük.

Tudom, hogy tapasztalataink alapján méltók leszünk a "Nagy(atádi) Testvér" felkészülési versenyével támasztott követelményeknek.

Gyertek el hozzánk, nagy szeretettel várunk Benneteket és szurkolunk értetek, amikor az eXtremeMan rajtjához odaálltok. Azt szeretnénk, ha a 2017-es versenyen a családotok, barátaitok ünneplése mellett megdicsőülve, büszkén, jó állapotban lépnétek be a kapun. Ez a kapu, amit mások célnak hívnak, Nektek egy kezdet lesz a folytatáshoz!

Éppen ezért az 5. eXtremeMan113 Kaposvárt egy hónappal a nagy megmérettetés előtt rendezzük, hogy a benevezők egy igazi felmérőt tudjanak teljesíteni. Ez biztosítja, hogy az utolsó hónap felkészülését még lehet módosítani, alakítani a csúcsforma elérése érdekében.

Készülj rendszeresen és szakszerűen. Konzultálj edzővel, orvossal. Keress edzőtársakat, vegyél részt közös programokon, edzőtáborokon. Óvakodj a sérülésektől és betegségektől, koncentrálj a nagy célra. Figyelj a helyes táplálkozásra és folyadékbevitelre. Legyen minden napod az „út”. Tudod ez a „cél” is egyben. Ezekhez nagyon ajánlom „a készülj velünk az ironmanre” programhoz való kapcsolódást!

Ugye eljöttök és elhozzátok a családtagokat is?
Nagyon nagy várakozással, sportbarátsággal:

Péter Attila